Πάλεψε ο Ήφαιστος


Προσπάθησαν οι «ερυθροκίτρινοι» για το καλύτερο απέναντι στον Καραβά, ωστόσο ηττήθηκαν με 1-0 κι αποχαιρέτησαν τον θεσμό του Κυπέλλου με δύο ήττες 



Αισθητά βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Ήφαιστος συγκριτικά με τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Καραβά, γνωρίζοντας ωστόσο, την ήττα με 1-0 στον επαναληπτικό του «Στ. Μελισσουργός».

 Έτσι, οι «ερυθροκίτρινοι», που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές,  αποχαιρέτησαν τον θεσμό με δύο ήττες (0-5 και 1-0) από την γειτονική ομάδα

Το γκολ που έκρινε τον επαναληπτικό σημειώθηκε στο 37’. Ο Καμμένος επιχείρησε την σέντρα από τα αριστερά και ο επερχόμενος Γεωργίου με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Καραβάς έχασε την πιο χαρακτηριστική του ευκαίρια να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 67’ ότνα μετά από κάθετη μπαλιά του Αναγνώστου στην κόντρα ο Αίβαλιώτης βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Ταλιαδούρο, που απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ.

Ο Ήφαιστος στο 70’ είχε μία πολύ καλή στιγμή, όταν ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρίστο η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων

Διαιτήτευσε ο Χατζηγιάννης:

ΑΟ Καραβάς: Μώτος, Αναγνώστου, Καμμένος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος (59’ Μπουζάλι), Ομεράι, Αίβαλιώτης, Δεμερτζής (65’ Κτενάς), Ταλαμπέκος (80’ Κούσης), Φούντας, Γεωργίου.

Ήφαιστος: Ταλιαδούρος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής (75’ Μπόϊκου), Γκίλας (46’ Σκόνδρας), Κουρούνης, Τζιώτης, Σβόλης (85’ Στεργίου), Μαναριώτης, Κρίστο, Σιδηρόπουλος (67’ Κρεούζης).



Σχόλια