Πήττας: «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος»


Στη διαφορά δυναμικότητας με τον Φαληρικό στάθηκε ο εκ των σκόρερ του Ηφαίστου Χρήστος Πήττας που έδωσε το σύνθημα γiα ανάλογη συνέχεια .





  
Στην πρώτη γραμμη των διακριθέντων στο επιβλητικό 5-0 του Ηφαίστου επί του Φαληρικού πέρασε ο Χρήστος Πίττας. Ο νεαρός μεσοαμυντικός και σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «ερυθροκίτρινων» έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια, μιλώτνα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι πετύχαμε το «2Χ2» και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση και αυτή την ευρεία νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος όπου ήμασταν και πιο αποτελεσματικοί. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι,που μας περιμένει κόντρα στην Χαραυγή. Η προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από την ήττα της από τον ΑΟ Καραβά και θα θέλει να καλύψει τους βαθμούς που έχασε αυτή την αγωνιστική. Στοιχείο, που την καθιστά ως ιδιαίτερα επικίνδυνη. Επίσης θα πρέπει να προετoιμαστούμε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων».


Σχόλια