Δυνατά για την πρόκριση!


Απέναντι στην Νίκη Ρέντη κάνει ο Ήφαιστος ξεκίνημα στις φετινές επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής (17/9-16:30).







Με ακλόνητη την πίστη και την αποφασιστικότητα για πρόκριση να ξεχειλίζει, ο Ήφαιστος ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραια, όπου στο παλίσιο της δεύτερης φάσης του θεσμού αντιμετωπίζει τη γειτονικ΄Νίκη Ρέντη (17/9-16:30) στο «Στ. Μελισσουργός».

Απέναντι σε μία ομάδα με την οποία μοιράζονται το ίδιο γήπεδο για τις ανάγκες των προπονήσεων, αλλά και των αγώνων τους, οι «ερυθροκίτρινοι» κάνουν πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας απαιτητικής σεζόν, αναζητώντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος και οι άμεσοι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει ιδανικά την ομάδα για τις ανάγκες της πρώτης φετινής επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας κι όλοι πλέον αδημονούν να δουν την μεθοδική δουλειά που έχει προηγηθεί στο πλαίσιο του βασικού στάδιου προετοιμασία να αποδίδει καρπούς στο χορτάρι.

Η τρεχνική ηγεσία για τις ανάγκες της αναμέτρηησς με την Νίκη Ρέντη δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σωτήρη Χρήστο, που αντιμετωπίζει κάκωση στο γόνατο, όπως επίσης ακι του Ανδρέα Μυλωνά, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα 



Σχόλια