Δήλωση κου Μπάμπη Σκλάβου

H αποχαιρετιστήρια δήλωση του προπονητή μας- κου Μπάμπη Σκλάβου- που δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου.Μετά από ένα χρόνο -τεράστιας εμπειρίας και απίστευτων συναισθημάτων- αποφάσισα να αποχωρήσω από τον πάγκο του Ηφαίστου. Θεωρώ ότι η χρονιά είναι πετυχημένη αν και σε ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο αξίζουν ακόμα καλύτερα πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κο Γιώργο Μαλαδάκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε - και στα εύκολα και στα δύσκολα- και που όποτε χρειάστηκε, ήταν εκεί για ότι χρειαστούμε. Του είμαι πραγματικά ευγνώμων. Τέτοιοι παράγοντες κάνουν το ποδόσφαιρο ακόμα καλύτερο και χρειάζεται να είναι παρόντες.

Παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Τσαμπό και σε όλα τα μέλη του ΔΣ για τον σεβασμό τους προς το πρόσωπο μου.

Ειδική αναφορά θέλω να κάνω για τους παίκτες μου. Τα “Εργαλεία” μου όπως έχω συνηθίσει να λέω. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτή την όμορφη σεζόν που ζήσαμε και για όλες τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε μαζί . Δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε πολλά σπουδαία πράγματα..Τους θεωρώ πραγματικούς ΜΑΓΚΕΣ.
Νιώθω ότι κάπου εδώ ολοκλήρωσα το καθήκον μου, όντας γεμάτος και πλήρης για όσα ζήσαμε.

Σχόλια