Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ήφαιστος



Επιβλητικοί οι «ερυθροκίτρινοι» υπέταξαν με 3-1 τον ΑΣ Ποντίων στο «Στ, Μελισσουργός» κι εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση του ομίλου.





Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Ήφαιστος.

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες επικράτησε με 3-1 του Α.Σ. Ποντίων στο Δημοτικό Ρέντη παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα.


Η ομάδα της Δραπετσώνας από την άλλη πλευρά, εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική. Μόλις στο 2’ έψχασε την πρώτη πολύ σημαντική της ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο  Γεωργόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Σώζου.

Ο Ηφαιστος άνοιξε το σκορ στο 13’ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσεσμέλογλου, ο προωθημένος Κρίστο με ωραία γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Με την σέντρα (14’) ο ΑΣ Ποντίων κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντέρζιο από τον Ζούπα, αλλά ο Λουκάνι, που κλήθηκε να το εκτελέσει, «σημάδεψε» το δεξί κάθετο δοκάρι του Γεωργόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέματά τους στο 28’ με ένα γκολ-ποίημα του Παναγιώτη Γκίλα, ο οποίος ολοκλήρωσε με σουτ – φωτοβολίδα έξω από την περιοχή την εξαιρετική ατομική του προσπάθεια.

Στο 31’ η εκτέλεση φάουλ του Κρίστο, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο δεύερο μέρος ο ΑΣ. Ποντίων προσπάθησε να πιέσει και στο 84’ μείωσε το σκορ με τον Σώζο, που εκμεταλλρύθηκε λάθος συνεννόηση Γεωργόπουλου και Τουρουντζή.

Ο Ήφαιστος εξασφάλισε το πολύτιμο τρίποντο στο 86’ με πλασέ του Αντωνίου, έπειτα απο όμορφη ενέργεια του Ζούπα  

Διαιτήτευσε ο Φυλακούρης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Ζούπα, Σουνόγλου (81’ Μπόικου), Τουρουντζής, Ψυλλάκης, Γκίλας, Νικολιάς (57’ Πάχος), Πήττας (23 λ.τρ. Τζιώτης), Τσεσμέλογλου (90’ Μεταξάς), Κρίστο, Αντωνίου.


ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκακασίκογλου, Τσίντζηρας (83’ Θεοδώρου), Ραγκαβάς, Γιαυτζιτζόγλου, Λουκάνι, Παπαφώτης(56’ Βαρέλας), Σώζος, Γεργεριτάκης, Ντέρττζιο.







Σχόλια