Έτοιμος ο Ήφαιστος για τη μάχη




Τον νέο Κυπελλούχο ΕΠΣ Πειραιά ΑΟ Καραβά αντιμετωπίζουν οι «ερυθροκίτρινοι» το μεσημέρι της Κυριακής στο «Στ. Μελισσουργός» (18/3 - 13:30).



Πανέτοιμος και αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα παραταχθεί ο Ήφαιστος στο γειτονικό ντέρμπι με τον ΑΟ Καραβά για την 25η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας


Οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα η οποία πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε την «παρθενική» κατάκτηης Κυπέλλου στην ιστορία της, θριαμβεύοντας στον τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0 του Εθνικού Πειραιά.

Το ρεπό που ακολούθησε μετά την ήττα από την Αστυπάλαια, συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου να προετοιμαστούν κατάλληλα, να «καθαρίσει» το μυαλό τους και πλέον να ριχτούν στην μάχη αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό.

Η έλλειψη άγχους, αλλά και η σημασία του αγώνα, έχουν ανεβάσει την αδρεναλίνη, με τους παίκτες του Ηφαίστου να φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο ΑΟ Καραβά, ο οποίος παίζει τα ... ρέστα του για τον φετιν΄τίτλο

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η παντελής έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.
  






Σχόλια