Με πίστη κόντρα στην Αστυπάλαια



Πανέτοιμος και αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Ήφαιστος κοντράρεται με την Αστυπάλαια στον Κορυδαλλό (3/3 – 15:30).



Με την ψυχολογία στο καλύτερο δυνατό σημείο, που απορρέει από τον θρίαμβο επί της Νίκης Ρέντη με 3-1, ο Ήφαιστος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει τής σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αστυπάλαια στο ΕΑΚ Κορυδαλλού (3/3/ - 15:30) για την 23η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας


Οι «ερυθροκίτρινοι» καλούνται να πιστοποιήσουν την σταθερά ανοδική πορεία που έχου διαγράψει και στοχεύουν σ’ ένα ακόμη θετικό αποτέλςσμα, που θα τους επιτρέψει να ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος δεν θα υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Κώστα Τζιώτη , ο οποίος υπέστη εργατικό ατύχημα στο χέρι και αρκείται σε συντηρητική αγωγή.

Νέο πρόσωπο, ωστόσο, θα αποτελέσει ο Γιάννης Ψυλλάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνισιτκών που του είχε επιβληθεί από την αποβολή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο Κορυδαλλού κι αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας του Ηφαίστου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.






Σχόλια