Νίκη ψυχής!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ήφαιστος χάρη στο 2-0 επί της Χαραυγής.




Ο Ήφαιστος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με την Χαραυγή, την οποία υπέταξε 
με 2-0 στο «Στ, Μελισσουργός».

Οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν ανώτεροι στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα φτάνοντας δίκαια στη νίκη.
Ο Ήφαιστος έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 16’ με τον Μαναριώτη να αστοχεί από εξαιρετική θέση. Στο 26’ ήταν η σειρά της Χαραυγής να απειλήσει, όμως το γυριστό σουτ του Φασιλή βρήκε σε ετοιμότητα τον Φραντζεσκάκη.

Στο 38’ ο Μαναριώτης έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που έκανε,το οποίο κόντραρε, βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζήνωνο.

Ο Ήφαιστος απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 58’΄όταν αποβλήθηκε ο Θεοδωρίδης για εξύβριση. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 77’. Έπειτα από κλέψιμο του Παπαδάτου και στρώσιμο στον Σκόνδρα, ο τελευταίος έκανε την σέντρα «συστημένη» για το κεφάλι του Κρίστο, που με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Μάλιστα, από το 82΄η Χαραυγή υποχρεώθηκε σε συνεχίσει το παιχνίδι με εννιά,  λόγω αποβολής του Αγγελόπουλου σε προσπάθειά του ανα ανακόψει τον Σκόνδρα.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 94’ όταν ο Μαναριώτης βγήκε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τσεσμέλογλου, που με ψύχραιμο πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του Ηφαίστου.

Διαιτήτευσε ο Ντπουμιτρέσκου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος (85’ Τσεσμέλογλου), Κεσανίδης, Ζούπα, Ψυλλάκης, Σκόνδρας, Τζιώτης, Πήττας, Μαναριώτης, Κρίστο (93’ Σουνόγλου), Αντωνίου (89’ Πάχος).

ΧΑΡΑΥΓΗ:  Ζήνωνος, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος  Μύρκος, Μιφτάρι (80’ Παπανικολάου), , Μιχαλάς (84’ Δοξακόπουλος), Φασιλής (65’ Κούχρας), Θεοδωρίδης, Γρούνης, Ηλιόπουλος, Πέκοφ.



Σχόλια