Επιβλητικός ο Ήφαιστος


Εξαιρετικοί οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν άνετα με 2-0 του Φαληρικού στο «Στ. Μελισσουργός»





Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πέτυχε ο Ήφαιστος επικρατώντας με 2-0 του μαχητικού Φασληρικού στο δημοτικό του Ρέντη.

Οι γηπεδούχοι πραγμαοτποίησαν μία από τις καλύτερες και πιο μεστές φετινές τους εμφανίσεις και σαφέστατα το τελικό σκορ τους αδικεί κατάφωρα, αφού δημιούργησν κι έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών να φτάσιυν τον δείκτη του σκορ σε πολύ υψηλά επιπεδα.

Δυνατά μπήκε ο Ήφαιστος στο ματς και στο 15’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με καταπληκτικό σλάλομ του Γιάννη Ψυλλάκη, Ο νεοαποκτηθείς στόπερ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια ανέτρεψε την αντίσταση τεσσάρων του αντιπάλων και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0, ανοίγοντας λογαριασμό με την «ερυθροκίτιρνη » φανέλα.

Το γρήγορο γκολ απελυθέρωσε ψυχολογία τους παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου, οι οποίοι στο 27’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους. Η κοντινή κεφαλιά του Βασίλη Μαναριώτη σταμάτης δστο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Τζιώτης απέτυχε να την στείλει στα δίχτυα. Ο Φαληρικός απείλησε στην .. κόντρα (28’) αλλά το πλασέ του Μπάρδη βρήκε σε ετοιμότητα τον Φραντζεσκάκη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος. Στο 46’ ο  Αντωνίου με την «μία» έστρωσε στον Δημήτρη Καρακασίδη, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με σκαφτό πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0 αποτελώντας την «χρυσή» αλλαγή του Μπάμπη Σκλάβου.

Για τα επόμενα 30’ λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, να δώσουν διαστάσει θριάμβους την νίκη τους., Στο 56’ ο Μαναριώτης βρέθηκε .. φάτσα με τον Σπάχιου, πλάσαρε, απέκτουσε ο πορτιέρο του Φαληρικού και στην επαναφορά ο φορ του Ηφαίστου «σημάδεψε» για δεύτερη φορά το δοκάρι!
Στο 60’ έπειτα απο εξαιρετική κάθετη του Κατακασίδη, ο Μαναριώτης με πλασέ στην κίνηση έστειλε ελάχιστα την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο στο 77’ ο Καρακασίδης βρήκε μόνο του τον ξεμαρκάριστο Κρίστο, ο οποίος μόνος του με τα αντίπαλα δίχτυα έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζοντιο δοκάρι.

Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος.

Ηφαιστος: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης, Πάχος (62’ Ζούπα), Ψυλλάκης, Σκόνδρας, Τζιώτης (46’ Καρακασίδης), Πήττας,  Μαναριώτης, Κρίστο (80’ Σουνόγλου), Αντωνίου (67’ Τσεσμέλογλου).

Φαληρικός: Σπαχίου, , Τσότσογλου, Χουχούλης (62’ Σιδηρόπουλος), Ρούκα, Κοτσιοβός (35΄’ λ.τρ. Παναγιώτου), Κουρούνης, Λοκόσης, Παναγιωτόπουλος (78’ Πανταζής), Αλίκια, Σαραγάς (58΄’ λ.τρ Κούβαρης), Μπάρδης.



Σχόλια