«Απέδρασε» ο Ήφαιστος!


Με γκολ του Βασίλη Μαναριώτη στο 77’ οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας του Α.Ο. Κορυδαλλού κι επανήλθε στις νίκες.



Στον δρόμο των εποιτυχιών επέστρεψε δριμύτερος ο Ήφαιστος!

Οι «ερυθροκίτιρνοι» επιδεικνύοντας τρομερή προσήλωση και ψυχή, έφυγαν νικητές από τον Κορυδαλλό επικρατώντας του νεανικού και ψυχωμένου ΑΟ Κορυδαλλού φτάνοντας αισίως τους δέκα βαθμούς μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας


 Με «φουλ επιθετικές επιδιώξει μπήκε στο ματς ο Ήγαιστος, ο οποίος στο 8’ έχασε την πρώτη του κλασική ευκαιρία όταν μετά από «κοφτερή» σέντρα του Κεσανίδη, ο Μαναριώτης ίσα που δεν πρόλαβε να στείλε την μπάλα στα δίχτια.

Ο Ήφαιστος έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 37’ όταν από σέντρα του Σβόλη από τα δεξιά η κεφαλιά του Μαναριώτη έφυγε λίγο άουτ,.

Μετά από ένα σχετικά ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντσας με το σουτ του νεοεισελθόντα Καρακασίδη στο 48’, που έφυγε λίγο άουτ  το σουτ του Σβόλη, που κοντραρίστηκε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 56’ μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου, ο Γκίλας ίσα που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ, που χάρισε την σπουδαία νίκη στον Ήφαιστο επιτεύχθηκε στο 77’ όταν έπειτα από σέντρα του Νικολιά από τα αριστερά, ο Βασίλης Μαναριώτης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έγραψε το 0-1!

Ο ΑΟ Κορυδαλλός αντέδρασε και στο 79’ απείλησε, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Γκανίδη υποχρέωσε σε πολύ δύσκολη επέμβαση τον Γεωργόπουλο.

Διαιτήτευσε ο Κουβέλης.

ΑΟ Κορυδαλλός: Κατσικώστας, Πετρίδης, Τόρι, Τσέκερεης, Λεκάκης, Ευδαίμων, Γκανίδης, Ζαμπέτας (57’Μπλέντζος), Χαραλάμπους Π. (57’ Δερμετζόγλου), Χατζηελεευθερίου, Στριγκώνης (72’ Φωτιάδης).

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κεσανίδης (46’ λ.τρ. Καρακασίδης), Τουροντζής, Γκογκομήτρος, Πήττας (88’ Τζιώτης), Σβόλης (62’ Νικολιάς), Γκίλας (78’ Χρήστο), Μαναριώτης, Τσεσμέλογλου, Μυλωνάς.











Σχόλια