Ήττα στο 91’ για τον Ήφαιστο (1-0)


Με εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων ο Ήφαιστος γνώρισε την πρώτη του ήττα δεχόμενος το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 91΄από τον Ηλιόπουλο.






Στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα του δευτέρου οομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ υποχρεώθηκε ο Ήφαιστος χάνοντας στην Χαραυγή με 1-0 από την ομώνυμη τοπική ομάδα στο εξ' αναβολής παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής.

Το γκολ του Κούλη Ηλιόπουλου στο 91’ (σ.σ. φάση στην οποία υπάρχει υποψία οφσάιντ για τον σκόρερ) έπειτα από σέντρα του Γρούνη έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, η οποία χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και τα πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.

Μάλιστα, ο Ήφαιστος διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι η ρέφερι Λαμπαδαρίου «χαρίστηκε» στην φάση του 16ου όταν δεν απέβαλλε τον Φασιλή σε απώθηση του Γκογκομήτρου, αλλά και του Γεωργόπουλου.

Επίσης, η ομάδα της Νίκαιας διαμαρτύρεται για δύο οφσάιντ που δόθηκαν  στις φάσεις των Σκονδρα (24’) και Κεσανίδη (45’), από τον πρώτο βοηθό Τσιλίδη με τους δύο παίκτες να βρίσκονται .. κατάφατσα με το γκολ.

Ο Ήφαιστος έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στο 42’ όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Κεσανίδη ο προωθημένος Σιδηρόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα αόυτ.


Υποχώρησε και το πλήρωσε

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση τνω πακτών του Μπάμπη Σκλάβου έπεσε κατακόρυφα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και προϊόντος του χρόνου γίνονταν ολοένα κια πιο απειλητικοί, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Φασιλή στο 58’, ο οποίος μόνος του με την εστία σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 69’ η όμορφη ατομική ενέργεια του Πέκοφ κατέληξε σ εσουτ ελάχιστα άουτ.

Εκπληκτικός όμως ήταν ο πορτιέρο του Ηφαίστου Κώστας Γεωργόπουλος, ο οποίος έβαλε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά του  τόσο στο σουτ του Γρούνη στο 71’, όταν το τε α τετ με τον Φασιλή (77’) αλλά και στο γυριστό του Ηλιόπουλου στο 90’

Ο Ήφαιστος ... κλώτσησε την ευκαιρία του αγώνα στο 89’ όταν ο Σιδηρόπουλος αστόχης εαπό  πολύ επίκαιρη θέση, για να δεχθεί το γκολ από τον Κούλη Ηλιόπουλο στο 91’ με τον τρόπο που προαναφέραμε.

Διαιτήτευσε η Λαμπαδαρίου


Χαραυγή: Δεληγιάννης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Αβανίδης, Τούρλος, Καστράτι, Φασιλής (84’ Μαμφρέδας), Θεοδωρίδης (56΄λ.τρ. Μιφτάρι), Γρούνης,Ηλιόπουλος, Πέκοφ

Ηφαιστος: Γηεωργόπουλος, Παπαδάτος (92’ λ.τρ. Γκίλας), Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Σιδηρόπουλος, Τζιώτης (52’ Πήττας), Σκόνδρας (62’ Σβόλης), Μαναριώτης , Καρακασίδης (74’ Κρίστο), Μυλωνάς.








Σχόλια