Σκλάβος: «Nα δούμε πού βρισκόμαστε»



Στον χαρακτήρα που έχουν αποκτήσει για τον Ήφαιστο τα προσεχή φιλικά κόντρα σε Νίκη Ρέντη και ΑΣ Ποντίων αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Σκλάβος.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της μπαίνει για τον Ήφαιστο η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας απαιτητικής περιόδου.

Οι Νικαιώτες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την ...προεργασία τους όσον αφορά το πρόσωπο πο πρόκειτια να παρουσιάσουν στο καινούριο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, με τον τεχνικό Μπάμπη Σκλάβο να έχει επικεντρωθεί κυρίως σε θέματα τακτικής.

Ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων συνεχίζεται αδιάκοπος για τους «ερυθροκίτρινους», οι οποίοι την Τετάρτη (30/8) αντιμετωπίζουν στο «Σταύρος Μελισσουργός» την Νίκη Ρέντη στις 7 μ.μ., ενώ για το ερχόμενο Σάββατο (2/9) έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον ΑΣ Ποντίων στην Δραπετσώνα (4:45 μ.μ.).

Τα εν λόγω παιχνίδια αναμένεται να προσφέρουν τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να εξάγει ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Μπάμπης Σκλάβος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέλυσε τις προτεραιότητές του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία και το πλάνο μας με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε πανέτοιμοι με τη έναρξη του πρωταθλήματος. Τα δύο προσεχή φιλικά ματς που θα δώσουμε με Νίκη Ρέντη και ΑΣ Ποντίων θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε . Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε κι εκτιμώ ότι τα συγκεκριμένα φιλικά θα μας δείξουν πολλά κυρίωςε σε ό,τι αφορά θέματα τακτικής».



Σχόλια