Τρίτη επιτυχία κόντρα στην Νίκη Ρέντη

Με πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος επικράτησε 3-1 της Νίκης Ρέντη στο «Στ. Μελισσουργός».κι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.




Οι τυπικά γηπεδούχοι του Μπάμπη Σκλάβου, που χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες σε κάθε ημίχρονο  εμφάνισαν ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το στάδιο της προεοτιμασίας

Παρά το γεγονός ότι τα πόδια των περισσότερων παικτών ήταν «βαριά» από τις επίπονες προπονήσεις που έχουν προηγηθεί, η ομάδα της Νίκαιας εβγαλε πολλούς αυτοματισμούς κι όμορφες συνεργασίες αποδεικνύοντας ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, ώστε να φτάσεις τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Το σκορ για τον Ήφαιστο άνοιξε ο Ανδρέας Μυλωνάς στο 25' με ασύλληπτο εκτέλεση φάουλ για να έρθει ο Βασίλης Μαναριώτης με καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος της περιοχής στο 40’ να ζευγαρώσει τα τέρματα του Ηφαίστου.

Η Νίκη Ρέντη μείωσε προσωρινά το σκορ με πλασέ του Μουσταφά στο 55’, αλλά ο Ήφαιστος έφτασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-1 στο 56’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Φλορέα .

Ηφαιστος (Α’ ημίχρονο) Σισαμόπουλος, Σιδηρόπουλος, Νικολιάς, Γκίλας, Λοκόσης, Τζιώτης, Καρακασίδης, Χρήστο, Σβόλης, Μαναριώτης, Μυλωνάς.

Ηφαιστος (Β’ ημίχρονο): Ντασκαγιάννης, Παπαδάτος, Βαρδής, Βαρδακώστας, Σκόνδρας, Πήττας, Δρόσος, Τσεσμέλογλου, Φλορέα, Κουτσόγιωργας, Μοχάμεντ. 

Σχόλια