Σκλάβος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»


Στο γεγονός ότι ο Ήφαιστος μπορεί να φανεί ακόμη καλύτερος ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Σκλάβος.


Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής άφησε ο Ήφαιστος στο τρίτο κατά σειρά φιλικό ματς προετοιμασίας, που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Νίκη Ρέντη.

Οι «ερυθροκίτρινοι» εμφάνισαν πολλές αγωνιστικές αρετές, ωστόσο υπήρξαν κι ορισμένοι τομείς, στους οποίους ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος διέγνωσε ανάγκη για άμεση βελτίωση.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εστίασε στην ανάγκη για σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα του διαχωρισμού των ομίλων του νέου πρωταθλήματος:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την συνέπεια, τη διάθεση και την όρεξη όλων των ποδοσφαιριστών μου. Ειδικά για το φιλικό με την Νίκη Ρέντη δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα τεστ προετοιμασίας Το αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άλλα πράγματα εξετάζουμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, είχαμε πολλές όμορφες συνεργασίες και αυτοματισμούς κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Έχουμε πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπάμπη Σκλάβου, ο οποίος ερωτηθείς για το αποτέλεσμα της κλήρωσης διαχωρισμού των ομίλων, τόνισε:

«Είναι ένας όμιλος, όπου κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί εκ των προτέρων εύκολο ή δύσκολο.Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσήλωση και συγκέντρωση, ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων που έοχυμε θέσει. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που προέχει, είναι να παραμείνουμε σοβαροί και ταπεινοί».


        

Σχόλια