Οικονομάκος: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!»Ο Αντιπρόεδρος του Ηφαίστου Παντελής Οικονομάκος απένειμε τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας του συλλόγου.


Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ήφαιστος την προηγούμενη Κυριακή (29/4) τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, όπως μαρτυρά το τελικό 0-4 επί της Ελλάδας Ποντίων.

Μία επιτυχία, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το τέλος στην διάρκια μία ςσεζόν, όπου οι «ερυθροκίτρινοι» τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 πόντους

Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Παντελής Οικονομάκης θέλησε μέσω δηλώσεών του να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της φετινής αγωνιστικής περιόδου:

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της φετινής πολύ καλής πορείας της ομάδας. Ο Ήφαιστος λειτουργεί σαν μία αγαπημένη οικογένεια, είναι ομάδ α- πρότυπο για πολλούς και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πάντες για όλα όσα ζήσαμε φέτος»
Σχόλια