Το "10" το καλό Τσαμπός και η αφιέρωση

To τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον Ηφαιστο ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό και εμπεριείχε μία τεράστια έκπληξη που πραγματικά εξέπληξε άπαντες.


Το αντίο σε μία πετυχημένη σεζόν "γράφτηκε" με το φιλικό απέναντι στον ΑΟ Πειραιά, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενισχυμένος  και το τελικό αποτέλεσμα θύμιζε αγώνα πόλο...10-4 υπέρ των "κυανοκίτρινων" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γενικό αρχηγό της ομάδας ,Κυριάκο Τσαμπό, που ξετύλιξε  ένα μεγάλο κομμάτι του ποδοσφαιρικού του ταλέντου που έκρυβε καλά εδώ και τόσα χρόνια.






Ο Κος Τσαμπός πέτυχε δύο εκπληκτικά γκολ(το δεύτερο ήταν σουτ από τα 50 μέτρα) στο ξεκίνημα του αγώνα και τρία συνολικά, γιόρτασε αυτή του την εμφάνιση με δύο -τρία ποδοσφαιρικά "Ζειμπέκικα",δείχνοντας και  το ταλέντο του στον χορό ,με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας. κο Μαλαδάκη, να αναρωτιέται που κρυβόταν το ταλέντο του Κυριάκου τόσα χρόνια, τους συμπαίκτες του  να τον σηκώνουν στα χέρια και τον Μπάμπη Σκλάβο να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας σκεπτόμενος τι "διαμάντι" είχε δίπλα του και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ.

Ομορφες στιγμές-καθαρά ποδοσφαιρικές που απέδειξαν το πόσο οικογένεια ήταν ο Ηφαιστος τη φετινή σεζόν.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο κος Τσαμπός, που γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες-αντιπάλους και τον κόσμο  που βρέθηκε στο Ρέντη, τόνισε χαρακτηριστικά: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για αυτή την υπέροχη σεζόν. Καταρχήν, τον Γιώργο Μαλαδάκη που είμαστε τόσα χρόνια συνεργάτες , τον Μπάμπη τον Σκλάβο, που βοήθησε σε τεράστιο βαθμό στο αγωνιστικό κομμάτι, τους παίκτες της ομάδας που όλοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά."

Σχόλια