Ψάχνει για θετικό φινάλε!



Αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Ήφαιστος αντιμετωπίζει στους «Ορυζομύλους» την Ελλάδα Ποντίων (29/4 – 14;00).






Με  ξεκάθαρο στόχο να δώσει μία θετική νότα στο τελείωμα της φετινής σεζόν, ο Ήφαιστος θα παραταχθεί στο γήπεδο των Ορυζομύλων κόντρα στην Ελλάδα Ποντίων για τη 30η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» οι οποίοι προέρχονται από την εντός ε΄δρας ήττα με 5-1 από τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό, ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση, η οποία θα πιστοποιεί την φετινή αξιοπρόσεκτη πορεία, που διέγραψε η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος, ο οποίος σε ακόμη ένα ματς δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του μόνιμα τραυματία Χρήστου Πήττα και του τιμωρημένου Μπάμπη Κεσανίδη, προτίθεται να δώσει για ακόμη μία φορά χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών του συλλόγου, ώστε να δείξουν τί αξίζουν . όπως φυσικά και να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες

Σχόλια