Βαριά ήττα για τον Ήφαιστο



Οι «ερυθροκίτρινοι» ηττήθηκαν 1-5 από τον Αμπελακιακό στο «Στ. Μελισσουργός» για την 29η αγωνιστική.


Πάλεψε ο Ήφαιστος για  65 λεπτά σαν ίσος προς ίσο απέναντι στον Αμπελακιακό, αλλά η αγωνιστική κατάρρευση των τελευταίων λεπτών οδήγησε στην συντριβή με 1-5 από τον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας στο Δημοτικό του Ρέντη.


Με ...γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν την αναμέτρηης οι φιλοξενούμενοι. Μόλις στο 2’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράμα από τα αριστερά, ο προωηθημένος Χαλούλος με πλασέ έγραψε το 0-1.

Η αντίδραση του Ηφαίστου ήταν άμεση για να φτάσιε στην ισοφάριση στο 6’. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κρίστο με ασύλληπτο  φάουλ – οβίδα από τα 35 μέτρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέση.

Στην συνέχεια το ματς πήρε έναν φρενήρη ρυθμό, Στο 10΄’ ο Αμπελακιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ράπτη, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή απομάκρυνε ο Φραντζεσκάκης.

Στο 19’ ο Ράπτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηφαίστου, για να μπλοκάρει ο Φραντζεσκάκης.  Ο Ήφαιστος από την πλευρά του απείλησε στο 24’ όταν το γυριστό σουτ του Κρίστο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τους Τσαγκάρη (29’), Ράπτη ()45’0, ενώ ο Ήφαιστος στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Παπαδάτος, αφού αρχικά έκλεψε υπέροχα με τάκλιν την μπάλα στην συνέχεια έκανε την ατομική προσπάθεια και το πλασέ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δε΄’υτερο μέρος ο Αμπελακιακός ανέβασε κι αλλο ρυθμούς και στο 55’ έχασε νέα μοναδική ευκαιρία με τον Τσαγκάρη να αστοχεί αμαρκάριστος σε κοντινή κεφαλιά

Στο 59’ η ασσύλληπτη ατομικ΄’η ενέργεια του και το σουτ του Κρίστο σταμάτησε στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Καρνέση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 64’ Ο Ράμα με εκπληκτική ενέργεια από τα αριστερά τροφοδότησε τον Τσαγκάρη κι ο τελευταίος από κοντά έγραψε το 1-2.
Από εεκίνο το χρονικό σημείο ο Ήφαιστος απογοητεύτηκε, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Με δύο ακόμη γκολ του Τσαγκάρη (77’ 84’) το σκορ έφτασε στο 1-4, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σελμανάι με ατομική προσπάθεια στο 87’
Διαιτήτευσε ο Κουζούμης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Ζούπα, Παπαδάτος, Τουρουντζής, Ψυλλάκης, Σκόνδρας, Τζιώτης, Πάχος (80’ Νικολιάς), Τσεσμέλογλου (82’ Σουνόγλου), Κρίστο, Αντωνίου (50’ λ.ττ. Γκίλας).

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Κουσουρής, Τρικαμηνάς (Μπούτσης), Χαλούλος, Μπαντούνιας, Λίτσι, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης (78’ Σγούρας), Ράπτης, Ράμα (81’ Ναούμ), Σταφσουλάι (69’ Σελμανάι).







Σχόλια