Πανέτοιμος ο Ήφαιστος



Αποφασισμένοι οι «ερυθροκίτρινοι» να παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕ Περάματος για την 28η αγωνιστική (15/4 – 14:30).




Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ο Ήφαιστος επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/4 – 14:30) εκτός έδρας την ΑΕ Περάματος στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου σ’ ένα παιχνίδι όπου καλείται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλοι στον Ήφαιστο έχουν συναισθανθεί ότι η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει και άπαντε επιχειρούν να δώσουν  ένα θετικό πρόσημο στην σεζόν, που πλησιάζει προς το τέλος.

Την ίδια στιγμή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι πολλά. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Χρήστος Πήττας, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών, όπως και ο τιμωρημένος Μπάμπης Κεσανίδης, που θα χάσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Τη ίδια στιγμή πολύ δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Νίκου Σκόνδρα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του



Σχόλια