Σκλάβος: «Θα παλέψουμε με όσους διαθέτουμε!»


Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Περάματος έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.



 Αποφασισμένοι  να καταθέσουν την ψυχή τους στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α’  Κατηγορίας παρουσιάζονται άπαντες στον Ήφαιστο.


Η ατυχία με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Πήττα έχει πεισμώσει τους πάντες στο  «ερυθροκίτρινο» στρατόπεδο, που δείχνουν διατεθειμένοι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις

Η προσοχή όλων έχει επικεντωθεί στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Περάματος (15/4 – 14:30) για την 28η αγωνιστική.

Με τον τεχνικό Μπάμπη Σκλάβο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Περάματος. Όλοι όσοι έχουμε απομείνει θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε αρκετά σημανικά προβλήματα απουσιών, με πιο χαρακτηριστικό τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Πήττα, στον οποίο εύχομαι ολοψυχα περαστικά και  να επιστρέψει σιδερένιος τους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα θα δώσουμε την δυνατότητα σε παιδιά που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα να πάρουν χρόνο συμμετοχής»




Σχόλια