Σφαγιαστική διαιτησία και ήττα τον Ήφαιστο




Βαριά ήττα με 4-1 από την Αστυπάλια γνώρισαν οι «ερυθροκίτρινοι» στον Κορυδαλλό, οι οποίοι έχουν οικτρά παράπονα από τη διαιτησία του Ντουμιτρέσκου.



Την χειρότερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Ήφαιστος στην σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρησή του απέναντι στην Αστυπάλαια.


Στο παιχνίδι, που διεξήχθη στο ΕΑΚ Κορυδαλλού για τη 23η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ οι «ερυθροκίτρινοι» παρουσίασαν πολλές αμυντικές αδυναμίες σε μία συνάντηση όπου τίποτε δεν λειτούργησε καλά για το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου.,

Ο Ήφαιστος, ωστόσο έχει οικτρά παράπονα από την διαιτησία του Ντουμιτρέκσου , ο οποίος καυταλόγισε με ιδιαίτερη ευκολία δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ αντίστοιχα χαρίστηκε στους γηπεδούχους σε οφθαλμοφανές χέρι του Μπάκα ...

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία στο 6’ να ανοίξουν το σκορ όταν αρχικά ο Τσεσμέλογλου βρέθηκε σε θέση βολής μόνος με τον Λευκόπουλο, με τον πορτιέρο της Αστυπάλιας να απομακρύνει και ο Κρίστο με το πλασέ που επιχείρησε στη συνέχεια της φάσης από το ύψος της μεγάλης περιοχής «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Η γηπεδούχος Αστυπάλαια κέρδισε αυστηρό πέναλτι στο 12’ σε χέρι του Σκόνδρα, από σουτ του Κουβάτσο από πολύ κοντινή απόσταση. Ο ρέφερι Ντουμιτρέσκου με ευκολία καταλόγισε το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουβάτσος για το 1-0.
΄
Παρά το σοκ του γρήγορου σε βάρος του τέρματος, ο Ήφαιστος στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Απείλησε με δύο «μαζεμένα »σουτ του Κεσανίδη (24’, 25’), ενώ στο 26’ ο Ντουμιτρέσκου αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων όταν σε σουτ του Τσεσμέλογλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι του Μπάκα μέσα στην περιοχή.

Κόντρα στη ροή του αγώνα  η Αστυπάλαια ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 33’ όταν έπετια από σέντρα του Κόκκα ο Κουβάτσο από κοντά αύξησε τον προσωπικό του λογαριαμσό.

Ο Ήφαιστος μπήκε πιο ζωντανά στα πρώτα λεπτά ης επανάληψης και στο 51’ κέρδισε πέναλτι με τον Αντωνίου, το οποίο εκτέλεσε εύστχα (σ.σ. σε δύο περιπτώσεις) ο Μπάμπης Κεσανίδης για το 2-1.

Με την σέντρα όμως (52’) οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο αυστηρό πέναλτι σε πέσιμο του Ζούπα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβάτσος στο 53’ πετυχαίνοντας χατ- τρικ για το 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιδάρη στο 62’, έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Βασίου κι αφού εκμεταλλεύθηκε αμυντική ολιγωρία της άμυνας του Ηφαίστου.

Διαιτήτευσε ο Ντουμιτρέσκου.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Λευκόπουλος, Γαβριηλίδης, Γεωργιάδης, Μπάκας, Βασίου, Κασάρα (67’ Καλλίρης), Κουβάτσος, Πλιάγκας, Γιδάρη,  Ζούπα (77’ Ευθύμερος), Κόκκας (66’ Πύρρος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος (64’ Λεμοντζής), Κεσανίδης, Πάχος, Ψυλλάκης (68’ Γκίλας), Σκόνδρας, Τσεσμέλογλου, Πήττας, Ζούπα (38’ Τουρουντζής), Κρίστο, Αντωνίου (77’ Σονόγλου).







Σχόλια