Σκλάβος: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»



Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την παλικαρίσια εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού απένειμε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.




Τεράστια ψυχικά αποθέματα κια χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ανέδειξε στον υπέρτατο βαθμό ο Ήφαιστος με την ισοπαλία που απέσπασε στον Κορυδαλλό απέναντι στην τοπική Κύπρο με 2-2, αγωνιζόμενος για διάστημα πάνω από 15 λεπτά με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών των Γιάννη Ψυλλάκη και Χρήστου Πήττα.

Ο τεχνικός Μπαμπης Σκλάβος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την τιτάνια προσπάθεια, που κατέλαβαν:

«Δείξαμε χαρακτήρα! Απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει θέσει πολύ υψηλές βλέψεις και είναι ιδιαίτερα ποιοτική, αποδείξαμε την δύναμή μας και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Συγχαρητήρια στους παίκτε,ς που έβγαλαν τρομερή ψυχή και πάθος και κατάφεραν κόντρα στις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε, να αποσπάσουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Η επιτυχία της ομάδας αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα παίζαμε με εννιά λόγω των αυστηρών αποβολών των Ψυλλάκη και Πήττα. Έκαναν κατάθεση ψυχής! Την ισοπαλία αυτή την αφιερώνουμε στον Βασίλη Μαναριώτη, ο οποίος πήρε πρόσφατα μεταγραφή στον Αστέρα Βλαχιώτη, αλλά νοερά βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ομάδα μας»



Σχόλια