Σκλάβος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες!»



Την ικανοποίησή του για την νίκη επί του ΑΟ Κορυδαλλού και τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του, εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπςη Σκλάβος. 





Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος  από την προσπάθεια των παικτών του και την νίκη επί του ΑΟ Κορυδαλλού είχε ο Μπάμπης Σκλάβος.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθροκίτρινων» στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιρισές του έδειξαν χαρακτήρα την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ καταφέρνοντας να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη με 3-1, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την νίκη.  Παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε με πολλές και σημαντικές απουσίες, δείξαμε χαρακτήρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0, αλλά αντιδράσαμε άμεσα , με άμεση συνέπεια να πετύχουμς γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης και να πάμε στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 1-1.

Στο δεύτερο μέροε ανεβάσαμε την απόδοσή μας κι αφού χάσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη με δύο πολύ όμορφα τέρματα των Κρίστο και Ανττωνίου. Θεωρώ ότι ο ΑΟ Κορυδαλλός άδικα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και φαίνεται η ποιοτική δουλειά του προπονητή Δημήτρη Αλειφεράκη».



Σχόλια