Επιβλητικός ο Ήφαιστος


Στις επιτυχίες επέστρεψαν οι «ερυθροκίτρινοι», οι οποίοι θριάμβευσαν 3-1 της γειτονικής Νίκης Ρέντη στο «Στ. Μελισσουργός», χάρη σε δύο τέρματα του κρίστο κι ένα του Πάχου.



Επανήλθε δριμύτερος ο Ήφαιστος στον δρόμο των επιτυχιών.


Οι «ερυθροκίτρινοι» αποδίδοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτησης, επικράτησαν με 3-1 της γειτονικής Νίκης Ρέντη, γεγονός το οποίο τους επέτρεψε να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 10’ έχασαν την πρώτη τους σπουδαία ευκαιρία όταν από σέντρα – ξυραφιά του Μπάμπη Κεσανίδη από τα αριστερά η προβολή του Δημήτρη Παπαδάτου από πλάγια θέση έστειλε την μπάαλα στο εξωτερικό μέρος στων διχτύων.

Στο 23’ ο Αντωνίου, αφού βρέθηκε σε θέση βολή, άργησε χαρακτηριστικά να σουτάρει,με αποτέλεσμα να κοπεί η προσπάθειά του για σουτ.

Η υπεροχή του Ηφαίστου απέφερε καρπούς στο 41’. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κρίστο και ολιγωρία της άμυνας της Νίκης Ρέντη, ο προωθημένος Πάχος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα (43’) ο Ήφαιστος «ξαναχτύπησε», αφού ο Κρίστο με καλοζυγισμένο γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, απλοποιώντας τα πράγματα για τους «ερυθροκίτρινους».

Στο 52‘ ήταν η σειρά του Αντωνίου  να απειλήσει, όμως το σουτ, που επιχείρησε μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ήφαιστος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεα του 3-0 στο 59’.Μετά από αριστουργηματική κάθετη πάσα του Αντωνίου. Ο Κρίστο βρέθηκε σε άριστη θέση για γκολ και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 3-1.
Η Νίκη Ρέντη έχασε τη σπουδαιότερή της ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 64’ όταν ο Φραντζεσκάκης απέκρουσε την μπάλα στο τετ α τετ με τον Ανδρέου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Διαρέμης στο 83’ 

Διαιτήτευσε ο Παπανδριόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης, Πάχος (92’ Μεταξάς), Πήττας, Σκόνδρας, Τζιώτης, Τσεσμέλογλου (77’ Τουρουντζής), Ζούπα (67’ Νικολιάς), Κρίστο, Αντωνίου (90’ Μπόικου).

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζίλο, Μάζης, Βιτσαράς (86’ Σχίζας), Φράγκος, Διαμάντης, Λιανάι , Διαρέμης, Τσιρογιάννης (86’ Τσούλος), Χιώτης, Ανδρέου, Παπαδόπουλος (80’ Λαδιάς),.




Σχόλια