«Λύγισε» στο 93’ ...



Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ήφαιστος ηττήθηκε από την Χαλκηδόνα με 3-2 στο «Π. Νικολαίδης»...




  

Στην πρώτη του ήττα στον δεύτερο γύρο υποχρεώθηκε ο Ήφαιστος, ο οποίος «λύγισε» στο 93’ χάνοντας με 3-2 από την Χαλκηδόνα, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο «Π. Νικολαϊδης» και κρίθηκε στο 93’ με σκόρερ τον Μουστάκα..


Με διάθεση να παίξουν επιιθετικά μπήκαν και οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά. Στο 9’ Σκόνδρας και Κρίστο συνδυάστηκαν όμορφα, με το παλσέ του τεελτυαίου να βρίσκει σε ετοιμότητα τον μπάλα. Η Χαλκηδόαν από την πλευρά της απείλησε για πρώτη φορά σοτ 10΄’ όταν το διαγώνιο σουτ του μουστάκα, μπλόκαρε ο Φραντζεσκάκης.

Στο 11’ ο Ήφαιστος απείλησε εκ νέου, όταν έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κεσανίδηη κι απομάκρυνση του μπάλλα με τις γροθιές, η κεφαλιά του Σκόνδρα βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο της Χαλκηδόνας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ όταν έπειτα από σέντρα του μουστάκα από τα δεξια ο προωθημένος Βασίλης Δημόπουλος με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0.

Η αντίδραση του Ηφαίστου υπήρξε ακαριαία ακι στο 34’ έφτασε στη ισοφάριση μ’ ένα γκολ για χάι – λάιτς!
Ο Κρίστο έχοντας και τον άνεμο ευνοϊκό, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά κι από απόσταση 30 μέτρων, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπάλλα, ισοφαρίζοντας για τους «ερυθροκίτρινους»

Η Χαλκηδόνα από την πλευρά της έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 43 όταν ο Λοϊζίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηφαίστου, όμως το πλασέ που επιχείρησε, απομάκρυνε με τα πόδια ο Φραντζεκάκης.

Ο Ήφαιστος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 55’ με νέο ... κινηματογραφικό γκολ του Κρίστο! Ο επιτελικός  μέσος των «ερυθροκιτρίνων» με βολέ πό τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα διχτυα!

Η συνέχεια, ωστόσο ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι αρχικά ισοφάρισαν εμ πλασέ στην κίνηση του Μουστάκα στο 64’ , για να φτάοσυν στην νίκη με 3-2 και την ανατροπή εμ γκολ του Μουστάκα στο 93’, που προήλθε από ατομική του ενέργεια από τα δεξιά.

Δαιτήτευσε ο Χατζηγιάνης.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Μπάλλας, Πλάκας, Πνευματικός, Κύριας, Μαρουλής, Κούσιας (68’ Αθανασόπουλος), Μουστάκας, Λοϊζίδης, Θωμάς, Δημόπουλος, Σβώλης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραμτζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης, Πάχος, Πήττας, Σκόνδρας, Τζιώτης, Τσεσμέλογλου (64’ Γκίλας), Ζούπα, Κρίστο, Αντωνίου.







Σχόλια