Παλικαρίσιο 2-2 με εννέα ο Ήφαιστος!


Ψυχωμένοι οι «ερυθροκίτρινοι» απέσπασαν πολύτιμη ισοπαλία στον Κορυδαλλό από την τοπική Κύπρο. 






Καρδιά και ψυχή μεγάλης ομάδας επέδειξε ο Ήφαιστος στον Κορυδαλλό, παίρνοντα ςπολύτιμη ισοπαλία 2-2 από την τοπική Κύπρο,.

Οι «ερθροκίτρινοι» του Μπάμπη Σκλάβου, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκαν από το 80ό λεπτο να συνεχίσουν τον αγώνα με εννέα λόγω αυστηρών αποβολών των Γιάννη Ψυλλάκη (72’) και Χρήστου Πήττα (80’) από τον ρέφερι Αλατσάκη, έδειξαν τρομερή προσήλωση και ασίγαστο πάθος απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα κρατώντας τον πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 6’ είχαν δοκάρι με τον Πέττα.

Ο Ήφαιστος άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Δημήτρη Παπαδάτο μετά από λάθος έξοδο του Θανασούλα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως (23’) με ωραίο σουτ του Βάσσου μέσα από την περιοχή.

Ο Ήφαιστος πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Κρίστο στο 31’ δείχνοντας χαρακτήρα.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν κι αφού είχαν δοκάρι με τον Στούπη στο 40‘ στο 68’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πουλόπουλο.

Διαιτήτευσε ο Αλατσάκης

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Θανασούλας, Σιμάκου, Αλευράς, Πέττας, Κόμης, Παυλόπουλος Καλικάντης (64’ Λάζος), Στούπης, Χιονίδης (56’ Ταμπουράκης), Κατσούλας , Βάσσος (60’ Άντερσον).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσλκάκης, Παπαδάτος, Κεσσανίδης, Πάχος (65’ Λεμοντζής – 78’ Αντωνίου), Ψυλλάκης, Σκόνδρας , Τζιώτης, Πήττας, Ζούπα, Κρίστο (85’ Γκίλας), Σουνόγλου (50’ Τσεσμέλογλου).


Σχόλια