«Ποδαρικό» με «τριάρα» για τον Ήφαιστο!

Εξαιρετικός στο β’ μέρος ο Ήφαιστος υπέταξε με 3-0 την Ελλάδα Ποντίων κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο 2018.




Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Ήφαιστος τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το νέο έτος υποτάσσοντας με 3-0 την μαχητική Ελλάδα Ποντίων στο «Στ. Μελισσουργός».

Γεγονός το οποίο επέτρεψε στους «ερυθροκίτρινους να βελτιώσουν ακόμη περισσότρο τη βαθμολογική τους θέση στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισοδοξία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 7’ έχασαν μοναδιή ευκαιρία με τον Παπασκύρη, που βγήκε σε θέση για γκολ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ο εξτρέμ της Ελλάδας Ποντίων βρήκε σε ετοιμότητα τον νεοαποκτηθέντα Φραντζεσκάκη.

Προϊόντος του χρόνου ο Ήφαιτος ισορρόπησε το ματς και στο 26’ το σουτ του Σκόνδρα κατέληξε άλουτ. Με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία στο 32’΄όταν το σουτ του Καραμανίδη μπλόκαρε ο Φραντζεσκάκης


Το «καθάρισαν» Μαναριώτης-Κρίστο!

Εκπληκτικό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος. Στο 46’ ο νεοεισελθών Κρίστο με εξαιρετική «κάθετη» τροφοδότησε τον Μαναριώτη, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κοντόπουλο, με τον ρέφερι Ντουμιτρέσκου να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο παθών ανοίγοντας ψύχραιμα το σκορ για τον Ήφσιστο.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι ο Ήφαιστος ζευγάρωσε τα τέρματά του. Ο Κρίστο με καταπληκτική «κάθετη» βρήκε τον Μαναριώτη και ο δαιμόνιος στράικερ με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Η Ελλάδα Ποντίων προσπάθησε να αντιδράσει ακις το 69’ έχασε την σπουδαιότερη ευκαιρία της να μειώσει το σκορ αλλά και πάλι ο Φραντζεσάκης φώναξε «παρών» αποκρούοντας το κοντινό πλασέ του Καραμανίδη.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κρίστο στο 79’ έπειτα απο όμορφη ασίστ του Δημήτρη Καρακασίδη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 88’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμανίδη.

Διαιτήτευσε ο Ντουμιτρέσκου.

Ήφαιστος: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης, Τουρουντζής (75’ λ.τρ. Πάχος), Γκογκομήτρος , Σκόνδρας, Τζιώτης,  Πήττας (90’ Πασπαλιάρης), Μαναριώτης, Καρακασίδης (83’ Τσεσμέλογλου), Σβώλης (46’ Κρίστο).

Ελλάς Ποντίων: Κοντόπουλος, Τζαβάρας, Μαυρέλος (78’ Παπαδόπουλος), Λεοντίου, Σιδερόπουλος, Εφραιμίδης (85’ Πεφάνης), Ηλιάδης, Πουρσανίδης, Ζιώγας (62’ Ηλιαδάκης), Καραμανίδης, Παπασκύρης.



Σχόλια