Όλα για τη νίκη στο Μοσχάτο

Αποφασισμένος για το «τρίποντο» ο ανανεωμένος Ήφαιστος αντιμετωπίζει στο Μοσχάτο την τοπική Θύελλα ανοίγοντας την αυκαία του δευτέορυ γύρου (13/1-15:15).




  
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, απόρροια της άνετης επικράτησής του επί της Ελλάδας Ποντίων με 3-0, ο Ήφαιστος κάνει ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο καθοριστικό γύρο αντιμετωπίζοντας στο Μοσχάτο την τοπική Θύελλα (13/1-15:15).

Οι «ερυθροκίτρινοι» αναζητούν να πετύχουν την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία τους στο 2018, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και παράλληλα να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές τους.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών τελευταίων χρονικά μεταγραφικών αποκτημάτων, των Μάριου Ζούπα, Δημήτρη Αντωνίου και του Γιάννη Ψυλλάκη, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν.

Αντίθετα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής διαπιστώθηκε με τον Πασχάλη Τουρουντζή, ο οποίος αντιμτωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του.





  






Σχόλια