Με πάθος για νίκη ο Ήφαιστος


Με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή τους στα επιτυχημένα αποτελέσματα, οι «ερυθροκίτρινοι» φιλοξενούν τον Αίαντα Σαλαμίνας (3/12- 12:30).




 Η αποφασιστικότητα και η θέληση για επιστροφή στις νίκες περισσεύει στο στρατόπεδο του Ηφαίστου  ενόψει της αναμέτρησης με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Οι «ερυθροκίτρινοι», που προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Αστυπάλαια και την ήττα με 1-0 από τον γειτονικό ΑΟ Καραβά σ’ ένα παιχνίδι, που ήταν εμφανώς ανώτεροι, χρειάζονται όσο τίποτε άλλο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αποτέλεσμα, το οποίο εφόσον έρθει, θα τους δώσει την δυνατότητα να ανακτήσουν την καλή τους ψυχολογία και τον υψηλό δείκτη αυτοπεποίθησης ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Τη ίδια στιγμή, όλοι έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα, όπως και το γεγονός ότι θα κληθούν να ανιτμετωπίσουν μία ομάδα, η οποία διανύει πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ την δεδομένη στιγμή μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και σαφέστατα οι ιδιαιτερότητες είναι πολλές.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επιβάλλουν το ρυθμό τους και παράλληλα να επιδείξουν ιδιαίτερη προσήλωση στο κομμάτι της τακτικής.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Τάσου Σιδηρόπουλου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του..


  




Σχόλια