Έ «Χ» ασε βαθμούς ο Ήφαιστος



Ισόπαλος 2-2 της ΑΕ Περάματος αναδείχθηκε ο Ήφαιστος στο «Στ. Μελισσουργός».



Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα ο Ήφαιστος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 της ΑΕ Περάματος   στο «Στ. Μελισσουργός»

Ο Ήφαιστος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ το σουτ του Παπαδάτου λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια, όμως οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν προβλήματα κι έτσι η ΑΕ Περάματος στο 25’ εντελώς ανέλπιστα βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Τουρουντζής γύρισε πίσω την μπάλα στον Γεωργόπουλο και ο πορτιέρο του Ηφαίστου άνοιξε το κοντρόλ και στην προσπάθειά του να αποκρούσει, την έστειλε πάνω στον Πατούλια, για να καταλήξει η  μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ήφαιστος αντέδρασε και στο 34’ έφτασε στην ισοφάριση, Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη, η μπάλα έσκασε, για να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γασπαρινάτο, που απέκρουσε ασθενώς, για να έρθει ο Μαναριώτης από κοντά με πλασέ να φέρει το ματς στα ίσια.



Στο 50’ οι γηπεδoύχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από όμορφη κάθετη του Σκόνδρα, ο Μαναριώτης με όμορφο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-1 για τον Ήφαιστο.
Η ΑΕ Περάματος, όμως αντέδρασε και αφού στο 63’ ο Γεωργόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Δαβιδάκη, στο 80’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Λαθούρη.

Ο Ήφαιστος υποχρώθηκε να συνεχίσει το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Τζιώτη στο 85’

Στο 90’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μαναριώτη


Διαιτήτευσε ο Τσαμουρής.

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Κεσανίδης (75’ Τσεσμέλογλου), Τουροπυντζής, Σιδηρόπουλος, Πήττας, Τζιώτης, Σκόνδρας (88’ Κουρούνης) Μαναριώτης Καρακασίδης (78’ Γκογκομήτρος),  Κρίστο (700’ Σβόλης).
ΑΕ Περάματος: Γασπαρινάτος, Μάνδυλας (62’ Αλεξάκης), Ντέμα, Βιδάλης, Κουτσογιαννόπουλος, Γελασάκης, Στάης, Σκελλάριος (31΄λ.τρ. Ζαχάρογλου), Πατούλιας, Λαθούρης, Δαβιδάκης.



Σχόλια