Δριτσάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες!»



Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, με αφορμή την επιβλητική πρόκριση του Ηφαίστου στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά απένειμε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Δριτσάκης




Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο πανηγυρίζει από το απόγευμα της Τετάρτης η οικογένεια του Ηφαίστου χάρη στο επιβλητικό 5-0 επί της Αμφιάλης.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Δριτσάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηφαίστου απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για τον σπουδαίο αυτό θρίαμβο:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνιικό τιμ για την σπουδαία πρόκριση σε βάρος της Αμφιάλης. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και δεν χρειάζεται να αναφερθώ περισσότερο ως προς το αγωνισιτκό κομμάτι.  Θα χαρούμε απόψε την πρόκρισή. Πλέον περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο, που θα μάθουμε στην κλήρωση της Πέμπτης. Τα κεφάλια μας τα βάλουμε κάτω και επικεντρωνόμαστε για την καθοριστική αναμέτρηση της Κυριακής, όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληροτράχηλη ομάδα,όπως είναι η προσεχής νεοφώτιστη αντίπαλός μας, η Αστυπάλαια Κορυδαλλού».




Σχόλια