Στους «οκτώ» με πεντάρα ο Ήφαιστος!



Εξαιρετικοί οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 5-0 της τυπικά γηπεδούχου Αμφιάλης στην Χαραυγή και τσέκαραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά.





  
Με εμφατικό τρόπο ο Ήφαιστος τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά.

Οι «ερυθροκίτρινοι» επιβλήθηκαν 0-5 της γηπεδούχου Αμφιάλης στην Χαραυγή και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας την ποιότητά τους.

Σε μονόλογο μετέτρεψαν οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου την αναμέτρηση δείχνοντας διάθεση να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Μόλις στο 28’ ο Τάσος Σιδηρόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ήφαιστο για να έρθει ο Ανδρέας  Μυλωνάς  στο 32’ να ζευγαρώσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Ο Ήφαιστος συνέχισε στον ίδο ρυθμό και στην επανάληψη και στο 47’ ο Σιδηρόπουλος έγραψε το 0-3, για να έρθει ο Χρήστο στο 73'  να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-4.

Το ...κερασάκι στην τούρτα, το πρόσθεσε ο Κεσανίδης στο 75’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Αμφιάλη: Γεωργίου Η., Καμπούρης, Κοτζαπαναγιώτης, Αβραμίδης, Χαιρέτας, Χατζής (35’ λ.τρ. Μπαρμπαθανάσης), Κοράκι (30’ λ.τρ. Ζώης),Καρατζινός (28’ λ.τρ. Ιατρόπουλος), Παπακαλοδούκας (63’ λ.τρ. Γεωργίου Γ.), Μαντούβαλος, Τζορντανίδης.


Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος (60’ Κουρούνης), Παπαδάτος, Τζιώτης (46’ Καρακασίδης), Πηττας, Μαναριώτης (65’ Χρήστο), Τσεσμέλογλου (62’ Σβόλης), Μυλωνάς.,

Σχόλια