Τζιώτης: «Δημιουργούμε ομάδα μοντέλο για την κατηγορία!»




Τον ενθουσιασμό του για την κρίσιμη συνέχεια εξέφρασε ο εκ των σκόρερ του Ηφαίστoυ επί της Νίκης Ρέντη Κώστας Τζιώτης..




 Παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου πραγματοποίησε ο Ήφαιστος απέναντι στην Νίκη Ρέντη επιστοποιώντας την εξαιρετική του πορεία tου τον έχει φέρει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας

Ο Κώστας Τζιώτης ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές αυτής της νέας άνετης επικράτησης των «ερυθροκιτρίνων» πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο έμπειρος μέσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσλείδα του συλλόγου στάθηκε στο εκπληκτικό κλίμα που έχιε καλλιερηγθεί κι αποτελεί τη  βάση των επιτυχιών της ομάδας του:

«Πραγμαοτποιήσμε μία πολύ καλή εμφάνιση , που μας έδωσε τη δυνατότητα να φτάσουεμ σε αυτή την επιτυχία. Ήδη είμαστε κοντά στον ένα στόχο, που έχουμε θέσει και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί σ’ όλα τα παιχνίδια και να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στhν Αμφιάλη κι ένα επίσης δύσκολο αγώνα την ερχόμενη Κυρικαή απέναντι στην Αστυπάλαια. Όλοι μας έχουμε συμβάλλει στη δημιουργία ενός καταπληκτικού κλίματος στα αποδυtήρια, που μας έχει δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία ομάδα- μοντέλο για την κατηγορία»







Σχόλια