Τρομερή αδικία για τον Ήφαιστο



Η εχθρική διαιτησία του Κουβέλη φρέναρε τους «ερυθροκίτρινους» που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Αστυπάλαια. Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Κρίστο, Αποβλήθηκε αναίτια ο Σιδηρόπουλος στο 93’.




Ισόπαλος χωρίς τέρματα της μαχητικής Αστυπάλαιας Κορυδαλλού αναδείχθηκε ο Ήφαιστος στο «Στ. Μελισσουργός».

Οι «ερυθροκίτρινοι» οι οποίοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαν να αντιμετωπίσουν πέραν από την νεοφώτιστη ομάδα του Κορυδαλλού και τις εξοργιστικές αποφάσεις του ρέφερι Κουβέλη, ο οποίος δεν καταλόγισε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Κρίστο από τον Μαρίνη στο 20’, δείχνοντας μάλιστα και την κίτρiνη κάρτα στον επιτελικό μέσο του Ηφαίστου...

Παράλληλα ο εν λόγω  διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Σιδηρόπουλο στο 93’ εντελώς αναίτια στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Ήφαιστος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής κλείνοντας την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο  Στο 3’ το σουτ του Μαναριώτη έξω από την περιοχή βρήκε σε  ετοιμότητα τον Αλευρή, ενώ στο 9’ το σουτ του Κρίστο στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 34’ ήταν η σειρά του Μυλωνά να απειλήσει με εκτέλεση φάουλ, με τον πορτιέρο της Αστυπάλαιας να απομακρύνει.
Στο δεύτερο μέρος ο Μαναριώτης στο 56’ ίσα που δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Τζιώτη, ενώ στο 80’ η εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η τελευταία χαρακτηριστική ευκαιρία χάθηκε για τον Ήφαιστο στο 87’ με τον Τζιώτη να αστοχεί εξ’ επαφής σε κεφαλιά.

Διαιτήτευσε ο Κουβέλης,που απέβαλλε στο 93’ τον Σιδηρόπουλο.

Ηφαιστος: Γεωργόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κεσανίδης, Τουρουντζής, Σβόλης (70’ Τσεσμέλογλου), Ππααδάτος,Τζιώτης, Πήττας, Μαναριώτης, Κρίστο (66’ Καρακασίδης), Μυλωνάς.

Αστυπάλαια: Αλευρής, Γαβριηλίδης, Πύρρος (39’ λ.τρ. Γκοτζάι), Μαρίνης, Βασίου, Λυκογιάννης (84’ Δήμου), Κουβάτσος, Πλιάγκας, Λεμοντ΄ζης (76’ Ζιούτα), Κασάρα, Γιδάρης (70’ Καραμπίνης).



Σχόλια