Σκλάβος: «Η νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη Σαμιώτη»




Στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ηφαίστου που θα υποβληθεί σε επέμβαση χιαστού αφιέρωσε ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Μπάμπης Σκλάβος την επικράτηση επί της Χαλκηδόνας.



Ο Ήφαιστος έκανε το καθήκον του επικρατώντας με 2-0 της μαχητικής Χαλκηδόνας στο Δημοτικό του Ρέντη, φτάνοντας στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Μπάμπης Σκλάβος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,α φού αρχικά συνεχάρη τους παίκτες του για το νέο σημαντικό τους επίτευγμα, στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αφιερώσει την νίκη στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Σαμιώτη, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χιαστού.

«Μπήκαμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, στην οποία αγωνίζονται πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις πρωταθλητισμού. Οι παίκτρες μου είναι άξοοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν πετύχει. Δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίε,ς ώστε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ. Αλλά αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό, που θα ήθελα, είναι να αφιερώσω αυτή την νίκη στον άτυχο πoδοσφαιριστή μας, τον Δημήτρη Σαμιώτη, που μετείχε σε λίγες προπονήσεις και θα υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστού».  




Σχόλια