Σκλάβος: «Νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία μας»


Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Κορυδαλλό, άφησε ο προπονητής του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.



Την επιστροφή του στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα της περασμένης Τετάρτης στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Χαραυγή θα ψάξει ο Ήφαιστος απέναντι στον ΑΟ Κορυδαλλό.

Οι «ερυθροκίτρινοι» διψούν για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα ους φέρει ξανά σε ρότα επιτυχιών και πάνω απ’ όλα θα βοηθήσει την ομάδα και σε ψυχολογικό επίπεδο, ενόψει της κρίσιμης όσο και ιδιαίτερα απαιτητικής συνέχειας που περιμένει τους Νικαιώτες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το έναυσμα:

«Πάμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Κορυδαλλό. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της αναμέτρησης. Χρειαζόμαστε μία νίκη, που θα τονώσει την ψυχολογία και θα μας δώσει τη δυνατότητα να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους αεαυτούς μας. Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι, όπου η ομάδα μας δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση, ωστόσο, μία κακή ημέρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαγράψει την προσπάθεια, που κάνουμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Χάθηκε ένα παιχνίδι και πάμε να δώσουμε την μάχη μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυαντόν, ώστε να  επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών»



Σχόλια