Σκλάβος: «Νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία μας!»



Στα οφέλη της σπουδαίας πρόκρισης επί της Δραπετσώνας στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.


Σφυγμό και πυγμή μεγάλης ομάδας επέδειξε ο Ήφαιστος στην Δραπετσώνας τσεκάροντας το εισιτήριο της πρόκρισης με 2-0 επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» αποδίδοντας όμοροφ ποδόσφαρο, διεύρυναν το φετινό νικηφόρο τους σερί σ’ όλες τις διοργανώσεις, αναδεικνύοντας ένα μέρος της ποιοτικής δουλειά ςπου γίνεται από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο τεχνικός καθοδηγητής Μπάμπης Σκλάβος περιχαρής, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε στα οφέλη αυτής της νέας επιτυχίας:

«Πήραμε μία νίκη σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς. Αποδεικνύεται ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αφού εάν δεν ιδρώσεις δεν θα μπορέσεις να νικήσεις Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο αποδώσαμε το ποι΄οτικότερο ως τώρα ποδόσφαιρο μέσα στη σεζόν., Δημιουργήσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες κι εκτιώ ότι ένα σκορ 0-3 θα έλεγε την απόλυτη αλήθεια για την εικόνα του αγώνα» ήταν το αρχικό σχόλιο, του Μπάμπη Σκλάβου, για να προσθέσει:

«Παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στη συνέχεια δεν απογητευτήκαμε. Συνεχίσαμε να πιέζουμε και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του αρχηγού μας Ανδρέα Μυλωνά, για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μ’ ένα εξίσου πολύ όμορφο γκολ του Βασίλη Μαναριώτη»

Ερωτηθείς για την αξία της πρόκρισης, ο τεχνικός του Ηφαίστου επεσήμανε:
«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη, που ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία αι την αυτοποίθηση των ποδοσφαιριστών μου.Θα χαρούεμ απόψε, αλλά από αύριο βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μας περιμένει την Κυριακή ένα εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Κύπρο Κορυδαλλού, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

 .


Σχόλια