Σκλάβος: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμού»


Στην σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης επί του ΑΟ Κορυδαλλού στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος




Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε ο Ήφαιστος με την πολύ σημαντική εκτός έδρας επιτυχία του απέναντι στον ΑΟ. Κορυδαλλού με 1-0.

Μάι επιτυχία, η οποία ξέχωρα απο τα όποια βαθμολιογικά οφέλη, αναμένετια να προσδώσει στην ομάδα της Νίκαιας την κατάλληλη ψυχολογία  ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το δικό του στίγμα τοσο για την πολύ σημαντική επικράτηση, όσο και για την συνέχεια που περιμένει την ομάδα του

«Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί.. Εκτός του ότι δείξαμε πολύ καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα, που δώσαμε κόντρα στην Χαραυγή καταφέραμε να επικρατήσουμε απέναντι σε μία πολύ νεανική και μαχητική ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Κορυδαλλός, που διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή, όπως είναι ο κύριος Αλειφεράκης. Αξίζουν συγχαρητήρια για το συγκρότημα που έχει δημιουργήσει.

Από την πλευρά μας στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες, ενώ και οι αντίπαλοί μας απείλησαν μία φορά. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μπήκαμε πολύ δυνατά χάσαμε τρεις τουλάχιστον σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούμε και τελικά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Μαναριώτη και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθειά τους, όπως επίσης και οι στενοί μου συνεργάτες, οι οποίοι παρά το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα διατήρησαν φρέσκια και δυνατή την ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»







Σχόλια