Σκλάβος: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το δύσκολο πρόγραμμα»



Στην απώλεια πολύ σημαντικών ευκαιριών, που στέρησαν από την ομάδα του τη δυνατότητα να διευρύνει το νικηφόρο του σερί  εστίασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το 0-0 κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού.



Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε και στο ιδιαίτεροα επίπονο αγωνιστικό πρόγραμμα, που καλείται να διαχειριστεί η ομάδα του, αρχής γενομένης από την αναβληθείσσα εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην Χαραυγή:

«Θεωρώ ότι σταθήκαμε τρομερά άτυχοι. Σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στη δύναμη και την τακτική κι απέναντι σε ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύνολο, εμείς ήμασταν η ομάδα, η οποία κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

 Είχαμε τη φάση του δοκαριού με τον Μυλωνά, όπως επίσης αι δύο άλλες πολύ χτυπητές φάσεις με τους Κεσανίδη και Γκογκομήτρο, στις οποίες δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, η οποία με εξαίρεση τη φάση του δικού της δοκαριού, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο συνεχίζουμε τη δουλειά και  προχωράμε ήταν το αρχiκό σχόλιο του τεχνικού του Ηφαίστου, για να προσθέσει, αναφερόμενος στο επίπονο πρόγραμμα που ακολουθεί

«Έχουμε ήδη στρέψει την προσοχή μας στα πολλά και ιδιαίτερα δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια που μας περιμένουν, αρχής γενομένης από αυτόν της Τετάρτης, κόντρα στην Χαραυγή. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, διότι θα χρειαστούν σε αυτόν τον αγωνιστικό μαραθώνιο»


Σχόλια