Σκλάβος: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα!»

Το στίγμα του για την πολύ δύσκολη και απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.



Με εμφανή τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπο του από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίαςο τεχνικός του Ηφαίστου Μπαμπης Σκλάβος φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα.

Ο έμπειρος προπονητής των «ερυθροκιτρίνων» μιλώντα ςστην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, επικεντρώθηκε σε ορισμένα θέματα που θα χρειαστούν βελτίωση, ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί απόλυτα έοτιμη για τα τρία επόμενα πολύ δύσκολα, όσο και καθοριστικά παιχνίδια που τη περιμένουν με Χαραυγή, Δραπετσώνα και Κύπρο Κορυδαλλού για πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Όσονα φοά το παιχνίδι με τον Φαληρικό δεν θα επεκταθώ πολύ. Νομίζω ότι το τελικό σκορ τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και προϊόντος του χρόνου πήραμε τη πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο δεύτερο μέρος ζήτησα από τους παίκτες ου να δίξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και προσοχή και τελικά φτάσαμε εύκολα στην νίκη.

Μας περιμένουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στη Χαραυγή, για τα οποία θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Αυτό που προέχει, είναι να κάνουμε μία σωστή διαχείριση του υλικού , ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να είναι έτοιμη για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

  

Σχόλια