Εξαιρετικός ο Ήφαιστος!


Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕ Περάματος στο πιο δυνατό φετινό του τεστ κι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.





Ένα δείγμα των φετινών τπυ δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ήφαιστος
Για ακόμη ένα φετινό φιλικό του παιχνίδι. Στο πιο σοβαρό μέχρι τώρα τεστ, οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 2-0 της ΑΕ Περάματος στο «Στ. Μελισσουργός» και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Παρά την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης του προγραμματισμένου φιλικού, λόγω της παράτασης και της διαδικασίας των πέναλτι του αγώνα Κυπέλλου που προηγήθηκε ανάμεσα στον ΑΟ Πειραιά και τον ΑΟΑΔ, οι παίκτες του Μπαμπη Σκλάβου φανέρωσαν πολλές αρετές αναδεικνύοντας ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται.

Ο Ήφαιστος στο έβδομο φετινό του φιλικό άνοιξε το σκορ στο 55’ με  σουτ του Μαναριώτη έπειτα αάπό ένα όμορφο συνδυασμό και ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 70’ με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ξένου

΄Ηφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Χουχούλης, Ριζόπουλος, Τουρουντζής, Πήττας, Σκόνδρας, Καρακασίδης, Μαναριώτης, Σιδηρόπουλος, Τζιώτης.

Έπαιξαν και οι: Ντασκαγιάννης, Γκίλιας, Τσεσμέλογλου, Δρόσος, Ξενάκης,Νικολιάς, Κοντός, Ξένος, Κουτσόγιωργας, Λοκόσης, Σβόλης

ΑΕ Περάματος: Γασπαρινάτος, Ζαχάρογλου, Ντέκας, Βιδάλης, Κουτσογιαννόπουλος, Πατέστος, Μάνδηλας, Χαράμης, Πατούλιας, Κουλουριώτης, Στάης.

Σχόλια