Σκλάβος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Την ικανοποίησή του κυρίως από την αποδοση του δευτέρου ημιχρόνου στο φιλικό με την ΑΕ Περάματος εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.



Τις πολύ καλές του εμφανίσεις στους αγώνες προετοιμασίας συνέχισε ακάθεκτος ο Ήφαιστος με την νίκη του με 2-0 επί της αξιόμαχης ΑΕ Περάματος μ 2-0 αναδεικνύοντας ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά το τέλος της σναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του καιιιδαίτερα από την εμφάνιση του δευτέρου μέρους:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα  που παρουσιάσαμε απέναντι στην ΑΕ Περάματος και ιδιαίτερα από το δεύτερο ημίχρονο., Στο πρώτο μέρος η καθυστερημένη έναρξη του αγώνα λόγω και της παράτασης  που είχε προηγηθεί στο προηγούμενο ματς Κυπέλλου μας έβγαλε εκτός ρυθμού και δεν παρουσιάσαμε αυτά που επιθυμούσα, ομως στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμούς, βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες και αποκτήσαμε ρυθμό.
Αυτό, που προέχει, είναι να βελτιωθούμε ακόμη σε κάποιους τομείς, που υστερούμε, ώστε να εφανισοτύμε απόλυτα έτοιμοι στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Νίκη Ρέντη».





Σχόλια