Δριτσάκης: «Μας περιμένει δύσκολη πρεμιέρα»


Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος απέναντι στη Θύελλα Μοσχάτου, αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής του Ηφαίστου Γιώργος Δριτσάκης.



Με πολλές φιλοδοξίες και βλέψεις για την νέα σεζόν, θα ριχτεί στο καινούριο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Ήφαιστος.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων έφερε την ανανεωμένη ομάδα της Νίκαιας στην πρεμιέρα να φιλοξενεί την ιδιαίτερα φιλόδοξη Θύελλα Μοσχάτου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Δριτσάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τους «ερυθροκίτρινους» στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στη Θύελλα Μοσχάτου:

«Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος μας έφερε αντιμέτωπους με μία πολύ δυνατή ομάδα, τη Θύελλα Μοσχάτου. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους κι ιδιαιτερότητες. Πόσο μάλλον, όταν απέναντί σου είναι μία ομάδα, η οποία την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Β’΄Κατηγορία και θέλει να αποδείξει πολλά. Μας περιμένει δύσκολη πρεμιέρα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να μπούμε με το «δξί» στο νέο πρωτάθλημα» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους του Ηφαίστου, για να προσθέσει,

«Γενικότερα εκτιμώ ότι στον δικό μας όμιλο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Η σειρά των αναμετρήσεων δεν με απασχολεί καθόλου. Μ εόλους θα παίξουμε έτσι κι αλλιώς. Αυτό, που προέχει, είναι εμείς να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι».

  



Σχόλια