Σκλάβος: «Έχουμε αρχίζει να βρίσκουμε χημεία»

Ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Άτταλο, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.



Την ευκαιρία να «μετρήσει» τις δυνάμεις των περισσότερων διαθέσιμων παικτών του είχε ο προπονητής του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άτταλο.

Στο πιο δυνατό ως τώρα φιλικό, που έχουν δώσει οι «ερυθροκίτρινοι», παρουσιάσαν αρκετά ικανοποιητικά δείγματα γραφής γεγονός το οποίο επέφερε την ικανοποίηση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,στάθηκε στην πρόοδο, που έχει επισημάνει σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η εύρεση ομοιογένειας:

«Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την τρομερή διάθεση, το πάθος, αλλά και την αγωνιστικότητα των παικτών μου. Στο πιο δυνατό ως τώρα φιλικό που έχουμε δώσει,παρουσιάσαμε πολλές αρετές, ενώ βγάλαμε πολλές φάσεις. Το πλέον ευχάριστο στοιχείο είναι ότι έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε χημεία και να αποκτούμε συνοχή ως σύνολο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας».




Σχόλια