Καρακασίδης: «Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς»



Τον ενθουσιασμό του από το πρώτο του φετινό χατ-τρικ με τη φανέλα του Ηφαίστου εξέφρασε ο Δημήτρης Καρακασίδης, δίνοντας το στίγμα για την φετινή σεζόν.




 Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Δημήτρης Καρακασίδης κι απόλυτα δικαιολογημένα μετά το παρθενικό επίσημο φετινό του χατ- τρικ με τη φανέλα του Ηφαίστου, έχοντας στο ενεργητικό του και μία ασίστ!

Ο νεαρός επιτελικός μέσος με την εκπληκτική του εμφάνιση, πήρε τους «ερυθροκίτρινους» στις πλάτες του και τους οδήγησε με εμφατικό τρόπο στο εντυπωσιακό 6-1 επί της Νίκης Ρέντη, που χάρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Ο Καρακασίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη  συνεργασία που είχε με τους συμπαίκτες του και τις όμορφες συνερ
γασίες που έφεραν τα έξι γκολ και την εν γένει εξαιρετική εικόνα της ομάδας του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για το προσωπικό μου χατ-τρικ, όσο πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι συνέβαλα κι εγώ σε αυτή την θριαμβευτική πρόκριση . με την οποία κάναμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στις επίσημες φετινές μας υποχρεώσεις.» ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Καρακασίδη, για να προσθέσει:

«Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα τα πρώτα γκολ και μετά βρήκαμε χώρους στις αντεπιθέσεις βγάζοντας πολλές όμορfες συνεργασίες , αλλα΄κι αυτοματισμούς, μέσα από τους οποίους πετύχαμε τα έξι γκολ, ενώ δημιουργήδσαμε και χάσαμε πολλές ακόμη ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ» 

Ερωτηθείς για το πώς κρίνει ο ίδιος το γεγονός ότι μολονότι είναι επιτελικός μέσος βρέθηκε τόσες πολλές φορές σε άριστη θέση για γκολ, τόνισε:

«Βγάλαμε ορισμένα σημαντικά δείγματα γραφής από τα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις Αρχίζουμε κι αποκτούμε ομοιογένεια κι αυτό φάνηκε από τις συνεργασίες που είχαμε, Για παράδειγμα στη φάση του πρώτου γκολ ο Βασίλης (σ.σ. ο Μαναριώτης) μου έδωσε έτοιμο γκολ ξεκινώντας όμορφα από τα πλάγια την προσπάθειά του, ενώ στην φάση του τέταρτου τέματος του έδωσα εγώ την τελική ασίστ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με στ΄χο να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα»




Σχόλια