Σκλάβος: «Δύσκολο και κομβικό ματς με τον Φαληρικό»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Φαληρικό αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.




Στους ρυθμούς της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Φαληρικό κινούνται τα πάντα πλέον στον Ήφαιστο.

Οι «ερυθροκίτρινοι», οι οποίοι προέρχονται από τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας επί της νεοφώτιστης Θύελλας Μοσχάτου με 2-0 φιλοδοξούν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους στο «Π. Νικολαϊδης», απέναντι σε μία πολυ οργανωμένη και παραδοσιακή ομάδα της Α’ Κατηγορίας όλα αυτά τα χρόνια

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα, τόσο για τις ανάγκες του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, όσο και για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα:

«Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο, όσο και κομβικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία προέρχεται από την βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Χαραυγή και θα ψάχνει αντίδραση. Αυτό το στοιχείο θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας δώσει όλους πρόσθετη ώθηση και κίνητρο, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ηφαίστου, για να προσθέσει:

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες και νομίζω ότι αυτό το λέει όλα. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την νίκη, αφού στη συνέχεια ακολουθεί μία σειρά δύσκολων όσο και καθοριστικών αναμετρήσεων κόντρα σε Χαραυγή και Κύπρο Κορυδαλλού»

.


Σχόλια