«Ποδαρικό» με το δεξί ο Ήφαιστος


Με νίκη 2-0 επί της νεοφώτιστης και ιδιαίτερα μαχητικής Θύελλας Μοσχάτου ξεκίνησαν οι «ερυθροκίτρινοι» τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.





Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ήφαιστος τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου επικράτησε με 2-0 της νεοφώτιστης Θύελλας Μοσχάτου στο «Στ. Μελισσουργός» κάνοντας ποδαρικό με το «δεξί», έχοντας κορυφαίο και τοπ- σκόρερ τον Τάσο Σιδηρόπουλο, που πέτυχε και τα δύο τέρματα (32’, 90’)

Οι γηπεοδύχοι μπήκαν καλύτερα στο μαυτς καις το 16’ έχασαν την πρώτη τους σπουδαία ευκαιρία όταν το πλασε του Καρακασίδη από το ύψος της περιοχής υποχρέωσε τον Γερογιάννη σε δύσκολη επέμβαση.

Η Θύελλα Μοσχάτου που δεν είχε να χάσει απολύτως τίποτα, είχε δοκάρι στο 22’ σε σουτ του Παππά από πλάγια θέση.

Η υπεροχή του Ηφαίστου απέφερε καρπούς στο 32’ όταν ο Σιδηρόπουλος με ωραία κίνηση βγήκε στη πλάτη της άμυνας της ΘύελλΑς Μοσχάτου και με ωραίο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, αλλά ο Ήφαιστος έχασε στο 67’ την φάση του αγώνα, όταν έπειτα απός εέντρα του Μυλωνά, η κεφαλιά του Μαναριώτη απο άριστη θέση για γκολ έφυγε λίγο άουτ.
Το τελικό 2-0 για τον Ήφαιστο, το πέτυχε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο 90΄με ωραίο μακρινό σουτ.
Διαιτήτευσε ο Αλατσάκης.

Ηφαιστος: Γεωργόπουλος, Ππααδάτος (89’ Σβόλης), Κόντος, Λοκόσι, Τουρουντζής, Πήττας (75’ Γκογκομήτρος), Τζιώτης (65’ Μυλωνάς), Σκόνδρας (80’ Φλόρεα), Μαναριώτης, Καρακασίδης, Σιδηρόπουλος.

Θύελλα Μοσχάτου: Γερογιάννης, Μάρκος, Μπάλλιος, Βερέσογλου (89’ Λάβδας), Μπουρίκας, Φαναρίτς (78’ Βαρούχας), Σκοπελίτης, Χουλιάρα ς(46’ Κουτρής), Παπάς, Κωνσταντάκος, Παππάς.







Σχόλια