Δριτσάκης: «Πολύ ισορροπημένος όμιλος»


Τις εκτιμήσεις του για τον όμιλο, στον οποίο κληρώθηκε ο Ήφαιστος αναφέρθηκε ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Δριτσάκης.


Όμιλος ανοικτός για κάθε προσδοκία μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί, αυτός όπου κληρώθηκε ο Ήφαιστος το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης για το νέο «μαραθώνιο» της Α’ Κατηγορίας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» έπεσαν σε έναν όμιλο, όπου υπάρχουν αρκετές παραδοσιακές «δυνάμεις» όπως οι Αίας Σαλαμίνας, Αμπελακιακός, ΑΟ Καραβάς, Χαραυγή,  ο οποίος ωστόσο, αφήνει ορθάνοικτες τις βλέψεις για κάτι πολύ θετικό την νέα χρονιά.

Υπέρμαχος της συγκεκριμένης άποψης είναι ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Δριτσάκης, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηε στο γεογνός ότι τα πάντα είναι ανοικτά πλέον:

«Ανεπιφύκλακτά είναι πολύ ισορροπημένος ο όμιλος στον οποίο κληρωθήκαμε Υπάρχουν ομάδες πολύ δυνατές με ιστορία και παραστάσεις αγώνων σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο, μία πρώτη γεύση που αφήνει η κλήρωση, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για μία αξιόλογη πορεία. Εκτιμώ ότι σ’ αυτόν τον όμιλο όλοι θα κερδίζουν και όλοι θα ...χάνουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» ήταν τα λόγια του υψηλοβαθμου διοικητικού στελέχους του Ηφαίστου.


   

Σχόλια