Ήφαιστος «4Χ4»

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας πέτυχε ο Ήφαιστος επικρατώντας με 2-1 του μαχητικού  ΑΣ Ποντίων στην Δραπετσώνα.



Οι «ερυθροκίτρινοι» ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτεορ ημίχρονο έφτασαν στην τέταρτη διαδοχική τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Μυλωνά, για να «απαντήσει» Α.Σ.Ποντίων στο 21' με τον ίδι ο ακριβώς τρόπο με εκτέλεση φάουλ του Παπαφώτη από τα 30 μέτρα και από θέση πλάγια αριστερά.

Στη συνέχεια ο Ήφαιστος δημιούργησε κι έχασε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες με πιο σημαντική, αυτή του Σιδηρόπουλου στο 23’ το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Βέλα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πολύ πιο ορεξάτοι και παρά τις πολλές μαζεμένες αλαλγές του Μπάμπη Σκλάβου, ανέβασαν «στροφές» κι ευτύχησαν να πάρουν την νίκη με ασύλληπτο σουτ του Χρήστο από 25 μέτρα στο 67’!
   
Α.Σ. Ποντίων: Βέλα, Δίκης Τσίντζος, Ραγκαβάς, Γιαζιτζόγλου, Παπαφώτης, Ιμέρι, Γεργεριτάκης, Μπλένταρ, Τσίντζιρας, Σώζος.

Ήφαιστος: Σισαμόπουλος (46’ Γεωργόπουλος), Σιδηρόπουλος (56’ Τσεσμέλογλου), Βαρδής (68’ Χουχούλης),Βαρδακόπουλος (58’ Λοκόσης), Τουρουντζής (58’ Γκίλας), Τζιώτης (65 Σκόνδρας), Νικολιάς (46’ Παπαδάτος), Καρακασίδης (65’ Ξάνος), Μαναριώτης (71’ Κουτσόγιωργας), Πήττας (46’΄Χρήστο – 68’ λ.τρ. Φλορέα), Μυλωνάς (65΄Σβόλης).


Σχόλια