Όλα για το «2Χ2» ο Ήφαιστος!




Αποφασισμένος να ζευγαρώσει τις νίκες του στο νέο πρωτάθλημα ο Ήφαιστος κοντράρεται με τον επικίνδυνο Φαληρικό στο «Π . Νικολαϊδης» (1/10 -17:00).




Με ακλόνητη την πίστη και την αισιοδοξία να ξεχειλίζει, ο Ήφαιστος ρίχενται στην μάχη για την νίκη επί του Φαληρικού στο «Π. Νικολαϊδης».

Οι «ερυθροκίτιρνοι», οι οποίοι προέρχοντια από την επιτυχία με 2-0 στην πρεμιέρα του νέου δύσκολου κι ανταγωνιστικού πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορία, θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη, ώστε να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους στον καινούριο «μαραθώνιο», αλλά παράλληλα και να αποκτήσουν τεράστια ψυχολογική ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μοναδική απουσία για τον τεχνικό Μπάμπη Σκλάβο αποτελεί ο Χρήστο, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Με τον έμπειρο προπονητή του Ηφαίστου να επιχειρεί σιγά  σιγά να ανοίξει το ροτέισον, δεδομένης και της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του κόντρα σε Χαραυγή, Κύπρο Κορυδαλλού για το πρωτάθλημα και Δραπετσώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου.





Σχόλια